Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Boek een hotelarrangement dat bij jou past

Er is altijd een goed excuus om er eens lekker tussenuit te gaan. Heb je een drukker periode op het werk achter de rust? Ben je een jubileum met je geliefde te vieren? Of is je beste vriend(in) pas jarig geweest? Reden genoeg om een weekendje weg te gaan in eigen land. In Twente vind je een klein plaatsje genaamd de Lutte. Verscholen tussen de bos en prachtige natuur vind je landgoed hotel de Wilmersberg, bekijk hier de website: https://www.wilmersberg.nl/.  Een viersterrenhotel waar je helemaal tot rust kunt komen en waar je kunt genieten van diverse faciliteiten en natuurlijk de Twentse streek. Er is voor ieder wat wils, reden genoeg om langs te komen. Bekijk de verschillende arrangementen en kies het arrangement dat het beste bij jou/jullie past.

Populaire arrangementen

De Wilmersberg kent een aantal populaire arrangementen die vaak worden geboekt. Neem bijvoorbeeld het VIP midweek arrangement. 5 dagen lang genieten in het oosten van het land. Daarnaast is het zilveren jubileum arrangement ook erg in trek. Dit is een 3-daags arrangement waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd. Tot slot op de derde plek: het paasarrangement. De paasdagen komen steeds dichterbij dus als je er tegen die tijd op uit wil trekken moet je er vroeg bij zijn om te boeken. Kom tijdens het paasweekend 3 dagen naar Twente met je vriend(in), gezin, familie of vrienden en geniet van de tijd die jullie samen hebben.

Overige arrangementen

Naast de zojuist genoemde populaire arrangementen, biedt de Wilmersberg ook nog andere opties aan. Denk hierbij aan VIP winter arrangement, Logies inclusief ontbijt arrangement, golfarrangement, wellness arrangement en het culinair ‘sneup en snaaijerie’ arrangement. Keuze genoeg, waardoor er voor ieder wat wils is. Belangrijk om op te letten is dat niet alle arrangementen uit hetzelfde aantal dagen bestaat, het varieert tussen een weekend, midweek en alles daartussen.

https://www.wilmersberg.nl/