Masersoft
Image default
Recreation / Travel

De perfecte locatie voor een familiedag of -weekend

Organiseer je binnenkort een familieweekend? En zoek je nog naar een leuke locatie op een prachtig buitengebied? Dan is het zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in Twente. In een klein dorpje vlak bij de Duitse grens vind je het plaatsje de Lutte. Een gezellig dorp waar de natuur zeker de moeite waard is. Wat daarnaast ook zeker de moeite is, is landgoed hotel de Wilmersberg. Dit gezellige hotel is de perfecte locatie voor een familiedag of –weekend. Dat komt omdat het in een omgeving ligt waar van alles te beleven is, voor zowel jong als oud. Daarnaast staat dit hotel er om bekend dat het een echt familiehotel is. De uitstraling van de Wilmersberg doet gezellig aan en er is genoeg ruimte om ook even op jezelf te zijn naast de drukte van het grote gezelschap. Wil je je even terugtrekken? Dan kan dat prima in zowel het hotel zelf, als in de omgeving van het hotel.

Waarom naar Twente?

Veel mensen hebben niet zo’n positief beeld over Twente. Erg jammer, want die negativiteit is allesbehalve terecht. Zowel voor jong als oud is er genoeg te beleven op het hotel en in de omgeving. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens een uitje met de hele familie. Trek erop uit in de prachtige natuur en maak bijvoorbeeld een fiets- of wandeltocht. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om zelf een andere activiteit op poten te zetten in de omgeving. Mogelijkheden genoeg, zolang je maar creatief bent. 

Kom een weekend langs met familie

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit Twentse familiehotel? Dan kan ik je geen ongelijk geven. Bekijk nog eens goed de website en lees de recensies van andere hotelgasten. Aan de hand daarvan krijg je een goede eerste indruk en kun je bepalen of dit misschien wel de perfecte locatie is voor je familieweekend of –dag.

https://www.wilmersberg.nl/hotel-twente