Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Dozen van de Dozenhal

Dozen kan je letterlijk overal voor gebruiken. Jazeker, wij zeggen overal. Dat komt doordat dozen van zichzelf al hartstikke multifunctioneel zijn. Het is mogelijk om spullen erin op te slaan, spullen mee te verplaatsen én spullen mee te verhuizen. Daarnaast worden huisdieren altijd super blij van kartonnen dozen om mee te spelen. Ook kinderen houden van kartonnen dozen, omdat er goed mee geknutseld kan worden. Daarom zijn we er vrij zeker van dat we kunnen zeggen dat dozen overal voor te gebruiken zijn. Immers, ze kunnen gebruikt worden om van alles en nog wat te knutselen, en die knutselwerken kunnen zelf ook weer nieuwe dingen. Het is geen geheim, de Dozenhal is dol op dozen!

Waar haal je dozen?

Waar kan je dozen kopen in Nederland? Bij de Dozenhal natuurlijk! Wij hebben dozen in allerlei soorten en maten in de grootste voorraad in heel Nederland! Meer dan 2500 formaten zitten in ons assortiment, dat zijn meer dan 10000 pallets aan nieuwe en gebruikte dozen. Zeiden we nou gebruikte dozen? Dat klopt, bij de Dozenhal is het mogelijk om gebruikte dozen te kopen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor de portemonnee van onze klanten, omdat ze veel goedkoper zijn. Zo slaan we twee vliegen in één klap! Ben je op zoek naar een bepaald formaat doos? Dan kan je dat eenvoudig opzoeken in onze voorraad, of we hem al hebben. Gewoon de gewenste afmetingen invullen in de zoekfunctie op onze website, en dan kijken of we hem hebben. Maak je geen zorgen, de zoekfunctie is flexibel, en weergeeft ook dozen die in de buurt komen van jouw specificaties.

Waarom kiezen voor de Dozenhal?

Waarom zou je nou kiezen voor de Dozenhal? Er zijn vast andere plekken in Nederland waar het mogelijk is om dozen te krijgen, dus waarom voor ons kiezen? Ten eerste omdat we de grootste voorraad in heel Nederland hebben! Daarnaast is levering morgen al mogelijk wanneer er vandaag is besteld. We maken gebruik van eigen transport, daarom kunnen we volledig garant staan voor wat er gebeurt tijdens de levering.