HQ Powerkites voor snow kiten

Wil je deze winter een nieuwe kick ervaren? Dan moet je een gaan snow kiten. Dit is snowboarden maar dan next level, je laat jezelf namelijk voortrekken met een vlieger. En er is maar één merk dat de allerbeste snow kites maakt, namelijk HQ Powerkites.

HQ Powerkites worden gemaakt in Duitsland en je ziet er ook echt aan af dat er een flink portie vakmanschap aan te pas komt. HQ staat ook wel bekend als de BMW van de vliegers. Met deze kites kun je namelijk gerust een keer een foutje maken, door hun sublieme kwaliteit zijn ze vrijwel onverwoestbaar..

Scheur door de sneeuw

Als je weleens op wintersport bent geweest weet je hoe gaaf het is om lekker door de sneeuw te scheuren van de berg af met je ski’s of met je board. Maar nu kun je ook de berg op! Met een kite ben je namelijk niet afhankelijk van de zwaartekracht maar van de wind. Je kunt met voldoende wind je dus ook omhoog laten trekken.

Hoge jumps

Daarnaast zijn de vliegers van HQ Kites ook uitermate geschikt om hoge sprongen mee te maken. Je kunt de wind vangen en zo hoog de lucht in knallen. Er is een ruim aanbod uit vele modellen en verschillende maten. Dus of je nu net komt kijken bij het snow kiten, of dat je al een ervaren kiter bent, je hebt altijd een geschikt model.