Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Lees de ervaringen van anderen met de Allianz reisverzekering

 

Het kan een lastige klus zijn om te navigeren door het land der verzekeringen. In dit geval hebben we het over reisverzekeringen. Hoe weet je nu welke reisverzekering geschikt is voor jou? En bij welke verzekeringsmaatschappij moet je dan zijn? Gelukkig hoe je niet alleen zelf polissen door te spitten. Wij helpen je graag op weg. Daarnaast kun je zelf de ervaringen van klanten lezen over bijvoorbeeld Allianz. We noemen Allianz, omdat ze als marktleider de grootste verzorger van reisverzekeringen zijn.

 

Wat doet een reisverzekering?

Als je dit artikel leest heb je vast een reden om te zoeken naar informatie omtrent Allianz, en reisverzekeringen in het algemeen. Iedereen die voor korte of langere tijd op vakantie of op reis gaat is gebaat bij een reisverzekering. Je dekt hiermee de kosten van allerlei onvoorziene omstandigheden, zoals langer verblijf bij noodsituaties of een ongeluk van één van je reisgenoten. Ook medische kosten zoals ambulancevervoer, of zoek- en reddingsacties worden gedekt. Specialistisch medisch vervoer in het buitenland wordt niet vergoed door je zorgverzekering, dus denk hier goed over na. Deze verzekering vergoed ook kosten na diefstal en schade aan je spullen.

 

En is Allianz een goede keuze?

Allianz is de grootste reisverzekeringsmaatschappij ter wereld. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar heeft vestigingen in maar liefst 34 landen. Ze hebben zelf 13.000 medewerkers, maar in hun totale netwerk zijn wel 400.000 dienstverleners te vinden. Iedere twee seconden neemt een medewerker een telefoontje aan voor dienstverlening. Ze kunnen dit gesprek beantwoorden in maar liefst 58 talen, dus er is een goede kans dat je in je eigen taal geholpen wordt. Bij Allianz is er een groot aantal beschikbare polissen, maar de bekendste twee zijn de kortlopende en de doorlopende reisverzekering. De kortlopende variant is geschikt voor mensen die niet vaak weg zijn, en alleen voor de duur van hun vakantie of tripje verzekerd willen zijn. Mensen die vaker in het buitenland zijn hebben baat bij een voordelige doorlopende reisverzekering.

 

Wat zijn de ervaringen met de Allianz reisverzekering?

Wij hebben je zojuist iets verteld over Allianz, maar wellicht hoor je liever over de ervaringen van de mensen die je voorgingen. Klanten kunnen hun ervaringen optekenen in een review. Je kunt de reviews en ervaringen omtrent Allianz bijvoorbeeld zien op deze site. Je zult zien dat de ervaringen veelal hoge scores hebben opgeleverd. Je kunt ook de ervaringen met verschillende aanbieders vergelijken, om zo tot een doordachte beslissing te komen. Zo helpen wij je graag op weg, samen met de ervaringen van andere klanten, om jouw ideale reisverzekering te vinden.