Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Tandarts werkstoel nodig?

Wanneer u een tandarts werkstoel nodig heeft voor uw tandartspraktijk, dan zit u goed bij All Dent! Wij hebben een waanzinnig groot aanbod voor de inrichting van een praktijk, en daar hoort een werkstoel gewoon bij. Wij bieden een grote keuze aan hoge kwaliteit tandarts werkstoelen, die precies zou ontworpen zijn dat u gemakkelijk kunt werken zonder belemmerd te worden. Wij verkopen alleen maar stoelen van de beste merken, omdat we onze klanten altijd het beste willen kunnen bieden. Daarom blinken onze stoelen ook uit in ergonomie, en passen ze qua design perfect in de moderne tandartspraktijk.

Een tandarts werkstoel van All Dent

De beste plek om te zijn voor een tandartsstoel is dus de webwinkel van All Dent. Hier kunt u van alles en nog wat vinden wat handig kan zijn in een praktijk, dus we raden u ook aan om gewoon een kijkje te nemen. Eventueel vindt u dan iets waarvan u niet wist dat u het mistte in de praktijk! Bekijk onze werkstoelen online, of in onze showroom in Veenendaal. Dan kunt u ze gelijk uittesten of ze lekker zitten. Is wel zo belangrijk bij het bestellen van een stoel.

Uitgelicht: de Comfort Move

Laten we een voorbeeld nemen van één van onze werkstoelen: de Comfort Move. Deze is ontworpen om u genoeg steun in de rug te geven, wat in de toekomst rugklachten zal voorkomen. De kleine rugsteun zorgt ervoor dat u maximale bewegingsvrijheid heeft, terwijl het precies past in de holte van de onderrug. Daarnaast heeft deze stoel een driehoekige zit vorm, waardoor de wervelkolom een betere stand krijgt, en dus minder inspanning nodig is tijdens het zitten. Het postuur wordt gelijk verbeterd!

Eenvoudig

Om even verder te gaan over de Comfort Move, u zult misschien merken dat de zitting en de ruggensteun identiek zijn aan die van de Dynamics. Echter, het verschil is dat ze niet met u mee bewegen, want het kantelmechanisme van de zitten en de hoogte en diepte van de rugsteun kan gewoon ingesteld worden. Deze is onafhankelijk van uw gewicht of lengte, dus u kunt de stoel precies aanpassen zodat het voor u het beste zit. Bekijk de tandarts werkstoel.