Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Touringcar huren van Noot

Ik moest voor mijn werk een touringcar huren, voor het transport naar een bedrijfsuitje. Ik ging op zoek naar bedrijven in de regio waar je een touringcar kon huren, en vond al snel Noot. Het grootste probleem waar ik mee zat te kampen in het regelen van een touringcar huren, was dat het een enorm grote groep mensen was die getransporteerd moest worden. Veel bedrijven waar ik een touringcar van wou huren hadden geen touringcars die groot genoeg waren, dus het duurde even tot ik bij Noot kwam. Gelukkig was Noot een ontzettend flexibel bedrijf in het verhuren van touringcars, en hadden ze touringcars beschikbaar die groot genoeg waren voor het transport naar het bedrijfsuitje.

De touringcar huren

De touringcar huren ging vervolgens erg gemakkelijk, er was ruime keuze in hoe luxe de touringcar kon zijn en wat de limieten waren van de touringcar. Ik kon even langskomen om de verschillende touringcars die ik kon huren te bekijken en had toen al snel een keuze gemaakt. De touringcar die ik ging huren voor het bedrijfsuitje was groot genoeg om iedereen in één keer naar de locatie te transporteren en was daarnaast vrij comfortabel. Het laatste wat je wilt is dat iedereen het gevoel heeft dat ze sardientjes in een blik zijn, dicht op elkaar gepakt in een oncomfortabele setting. Een bedrijfsuitje is immers om een beetje lol te hebben en te ontspannen van de dagelijkse werksleur. We hadden er ook het budget voor, dus de touringcar huren ging als een zonnetje. Nadat de touringcar gehuurd was, hoefden we alleen maar te wachten op de dag van het bedrijfsuitje om de touringcar te gebruiken. Ik hoopte natuurlijk dat iedereen tevreden zou zijn met de touringcar, het is immers het begin van het bedrijfsuitje, en als mensen ontevreden waren, dan zou dat doorsijpelen naar de rest van het bedrijfsuitje.

Succes!

Het bedrijfsuitje was uiteindelijk een groot succes, met name doordat het huren van de touringcar goed verlopen was en goed resultaat had geboekt. Iedereen had het naar zijn zin in de touringcar, ik zou Noot zeker aanraden! Kijk voor meer informatie over Touringcar huren op www.noot.nl