Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Unieke en bijzondere schoenen vindt u bij Shoelia

Als u houdt van bijzondere schoenen zit u goed bij Shoelia. Shoelia staat namelijk voor uniek en opvallend. De schoenen uit ons assortiment zijn één voor één uniek en staan in het teken van kleur, bijzondere materialen en aparte prints. Elk paar is handgemaakt en van uitstekende kwaliteit. Koop bij ons een paar schoenen van het merk Pepe Milan, stel uw eigen schoenen samen of bedruk uw schoenen met uw eigen logo. Een kijkje in ons brede assortiment: sneakers, (lak)leren schoenen, suède schoenen, veterschoenen, pumps, kurk schoenen, schoenen van stof, satijn en textiel en persoonlijke trouwschoenen. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. In het bijzonder bij trouwschoenen kunnen wij u persoonlijk advies geven met onze deskundigen om u te helpen er op uw allerbest uit te zien voor die speciale dag. Hiervoor kunt u zelfs buiten onze reguliere openingstijden een afspraak met ons maken waarbij wij ook kunnen kijken of uw trouwschoenen matchen met de rest van uw outfit.

Accessoires bij Shoelia

Bij uw unieke schoenen van Shoelia horen uiteraard de nodige accessoires. Want deze schoenen moeten natuurlijk perfect bij de rest van uw outfit passen, al helemaal als we het om trouwschoenen hebben. Bij Shoelia kunt u naast schoenen dan ook accessoires kopen als vlinderdassen, riemen, sokken, overhemden en pochetten. Maar accessoires is niet het enige wat u nodig heeft om uw schoenen zo goed mogelijk tot hun recht te kunnen laten komen. Hiervoor is het ook belangrijk om uw schoenen goed te verzorgen zodat deze lang meegaan en er lang goed uit zien. Wij bieden dan ook verschillende verzorgingsproducten aan voor uw schoenen van het merk Marla, zoals beschermende sprays en crèmes en schoenspanners om uw schoenen in model te houden. Uiteraard adviseren wij u over hoe deze producten het beste te gebruiken.

Acties en evenementen

Shoelia organiseert vaak voordelige acties waarbij prijzen te winnen zijn, zoals een gratis paar schoenen of een trip naar Spanje. Daarnaast organiseren wij in onze winkel evenementen om onze klanten bij elkaar te krijgen zoals live painting en inspiratie feesten. Lees hierover meer op onze site, waar u ook ons assortiment kunt bekijken: https://www.shoelia.nl/