Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisje in Epe huren

Vakantiehuisje Epe leuk voor jong én oud
Hebt u zin in een korte of langere vakantie in eigen land? Kies dan Epe eens als uw bestemming. Centraal gelegen in Nederland, volop natuur en met ontelbaar veel mogelijkheden voor uitstapjes: uw vakantiehuisje in Epe biedt het allemaal!

Wandel- en fietsparadijs
Epe bevindt zich aan de noordoostelijke kant van de Veluwe. En dat zegt meteen al wat over de ligging. Deze gezellige plaats ligt in een schitterende omgeving en heeft daarmee voor liefhebbers van wandelen en fietsen veel moois in petto. U kunt in deze omgeving kiezen uit een veelheid aan gemarkeerde wandel- en fietsroutes door bossen en over heidevelden. Of wat dacht u van een fietstocht in de vorm van een ‘Drie dorpenroute‘? 

Vakantiehuisje in Epe
De hiervoor genoemde fietsroute voert u onder meer langs Kasteel Cannenburch, dat zeer de moeite waard is. Met de audiotour die u hier kunt volgen, waant u zich in het bijzondere interieur van dit kasteel een edelman of -vrouw in lang vervlogen tijden! Vanuit uw vakantiehuisje in Epe kunt u vanwege de centrale ligging ook een keur aan andere attracties bezoeken. Maak bijvoorbeeld eens kennis met de bijzondere schilderijen van Anton Pieck in het Anton Pieck Museum in Hattem.

Eropuit met kinderen
Voor een vakantie met kinderen is een vakantiehuisje in Epe eveneens bijzonder geschikt. Wild spotten op De Veluwe is ook voor hen een spannende activiteit. Met jonge kinderen is Kinderparadijs Malkenschoten aan te raden, terwijl u met oudere kinderen prima een dagje Walibi World in kunt plannen. Al met al is een vakantiehuisje in Epe het beste uitgangspunt voor een vakantie waar jong en oud plezier aan zullen beleven!