Waar kun je LED inbouwspots plaatsen?

LED inbouwspots zijn multifunctioneel. Deze LED lampen hebben zoveel plaatsingsmogelijkheden, dat we ze graag voor je op een rijtje zetten om je te inspireren.

 

Keuken

Goede verlichting tijdens het koken is erg belangrijk. Dus naast LED inbouwspots in bijvoorbeeld het plafond, kun je ook denk aan LED lampen onder de kastjes. Op deze manier is het keukenblad altijd goed verlicht en kun je goed zijn wat en waar je snijdt.

 

Badkamer

De badkamer is zo’n plek waar je naast goede verlichting ook sfeer wilt creëren. Ook dat kan met LED inbouwspots. Toen deze soort LED verlichting net op de markt kwam, waren de lampen nog niet dimbaar. Veel mensen plaatsten dus nog de standaard spotjes in het plafond. Nu de LED lampen ook in dimbare versies te krijgen zijn, houdt niks je tegen om deze prijsbewuste lampen ook in de badkamer te gebruiken.

 

Woonkamer

LED inbouwspots of LED lampen kunnen ideaal zijn als je een bepaalde stemming in je kamer wilt oproepen. Neem bijvoorbeeld de lijsten aan de wand. Deze zijn prachtig uit te lichten met LED spotjes, terwijl de schemerlampen voorzien zijn van normale LED lampen.

 

Tuin

Misschien een plek waar je niet zo snel aan denkt bij LED inbouwspots, maar wel degelijk een uitgelezen kans om een mooi effect te bereiken. Er zijn namelijk ook LED lampen die buiten toegepast kunnen worden, waardoor je bijvoorbeeld het pad naar de voordeur goed kunt verlichten. Of denk bijvoorbeeld eens aan een paar spots te plaatsen tussen de planten, zodat je er ook ’s avonds van kunt genieten.

 

Dit zijn zomaar vier voorbeeld van plaatsen waar LED lampen gebruikt kunnen worden. Hopelijk ben je hierdoor geïnspireerd geraakt en bedenk je nog andere plekken in huis om deze energiezuinige lampen te gebruiken.

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-inbouwspots.html