Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Website laten maken voor maar 699 euro

Bij SiteToGo kunt u een website laten maken voor maar 699 euro. Gemaakt door online marketeers, dat maakt het verschil.

Professioneel

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw site er fantastisch uitziet. Een prachtige site is echter nog niet meteen succesvol. Dat gebeurt pas als u uw website laat maken door professionele online marketeers. Wij kunnen uw site namelijk zo maken dat u makkelijker te vinden bent in Google, maar kunnen ook uw logo, visitekaartje of folder ontwerpen. Een complete site met tekst, Google optimalisatie, Google Ads en adverteren op Facebook. Bij SiteToGo vind u alles onder één dak.

Webdesign

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de realisatie van websites, webshops en online marketing. Door deze ervaring en onze slimme aanpak, kunnen wij een hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs vergeleken met veel van onze concurrenten aanbieden. Bij ons kunt u een betaalbare site laten maken die de uitstraling en kwaliteit heeft van een dure maatwerk site. Binnen één week is uw site live! Uw site heeft dan ook al de juiste techniek voor optimale vindbaarheid in Google. Natuurlijk kunt u uw website eenvoudig aanpassen met ons websitebeheersysteem.

Vindbaarheid in Google

Om goed vindbaar te zijn in Google, is het nodig om teksten te schrijven die zijn geoptimaliseerd voor deze zoekmachine. Deze teksten worden SEO-teksten genoemd. Hierin ligt de focus op één of maximaal twee zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Het doel van deze teksten is om de tekst zo te schrijven dat het niet meteen duidelijk is dat het hier om een SEO-tekst gaat. De lezer moet een natuurlijk geschreven tekst lezen. Om ervoor te zorgen dat Google de teksten opmerkt en hoger plaatst, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Een van de eisen is het gebruik van een minimum aantal woorden. Dit zijn er 300. Het zoekwoord moet in de hoofdtitel van de tekst, een subtitel en in de eerste alinea voorkomen. Hiernaast is het handig om gebruik te maken van soortgelijke woorden of synoniemen van het zoekwoord.

Website laten maken?

Wilt u dus een website laten maken voor een betaalbare prijs en op professionele wijze? Neem dan een kijkje op SiteToGo en vraag een offerte aan. Wij helpen u natuurlijk ook graag via de telefoon!