Masersoft
Image default
Offers

Eigen vervoer of taxi naar schiphol

Waarom met eigen vervoer gaan, bestel een taxi naar Schiphol

Met eigen auto of een taxi naar Schiphol. Hoe vaak hoor je het niet dat je auto verdwenen is als je terugkomt van je heerlijke vakantie. Daar sta je dan met je gezin, moe van de vlucht, op de parkeerplaats voor lang parkeren. Is er je auto ingebroken of zelfs gewoon helemaal verdwenen. Het leek allemaal zo voordelig, had nu maar voor een taxi naar Schiphol gekozen ipv met je eigen auto.

Parkeren en wachten

Met je eigen auto naar Schiphol toe, daar parkeren en met een shuttle busje met nog een aantal andere onbekende mensen naar de vertrekhallen toe. Voordat het busje ging rijden moest je eerst ook nog eens op de andere passagiers wachten, maar oké, dat wist je dan.

Bij terugkomt op Schiphol weer wachten

Na je heerlijke vakantie aangekomen op Schiphol, moest je eerst nog eens wachten op de overige passagiers voordat het schuttle busje je weer terug bracht naar je auto op de parkeerplek. En dan kom je daar aan, met je gezin, is je auto weg!! Wat een domper op je vakantiegevoel, die is gelijk verdwenen. Voordat je uiteindelijk thuis bent zijn er vele uren verstreken, je gezin totaal uitgeput en ontdaan.

Waarom frustratie, neem een taxi naar Schiphol

Waarom zal je deze frustratie opzoeken als er een hele mooie alternatief is. Zonder spanning, stress, wanhoop en noem maar op. Voor het verschil hoef je het niet te laten, dat maakt het deze keuze het zeker goed. Bestel een Schipholtaxi, deze komt je voor de deur ophalen en brengt je direct naar de vertrekhal waar je wezen moet. Zonder op andere passagiers te hoeven wachten. Bij aankomst staat de taxi ook weer voor je klaar en brengt je gelijk weer naar je huis toe. Ook hier hoef je niet op andere passagiers te wachten. Geweldig toch. Na een lange vlucht die vaak in de nacht is, hoef je ook nog even niet zelf te rijden waardoor jezelf ook nog even kan nagenieten van je ontspannen vakantie. 

Welke keuze maken, een Schipholtaxi of een Schipholtaxi bus 

Voor een groot gezin of je hebt veel koffers mee, kan je zelf niet met 1 personenauto rijden, je zult dus met 2 auto moeten rijden. Nog meer parkeerkosten en 2 maal zoveel risico opzoeken. Dat is helemaal niet nodig. Er zijn taxibussen waar je met totaal 8 personen in kan. Of je bent met minder personen maar je hebt heel veel bagage mee, dat kan allemaal mee in een grote 8 persoons taxibus. Heerlijk toch, de taxibus staat voor je deur, iedereen kan erin en alles kan in 1 keer mee. Op Schiphol aangekomen stap je voor je eigen vertrekhal uit.

Wat een heerlijk ontspannen begin van je vakantie, die begint al op het moment dat de taxi voor de deur staat. Bij aankomst staat de Schiphol taxibus weer geheel tot je beschikking om je gelijk weer naar huis toe te brengen.

Vertraging bij aankomst, geen extra kosten 

Doordat je al een taxi hebt besteld voor de terugreis, is er al bekend hoe laat de vlucht daadwerkelijk gaat landen. Stel je hebt toch je auto op lang parkeren staan en je vlucht heeft grote vertraging waardoor je de volgende dag of zelfs nog later terug komt, dan heb je ook gelijk meer parkeerkosten.

Met een vooruit bestelde taxi heb je daar totaal geen last van. Deze staat gewoon voor je klaar op het moment dat je echt uit aankomsthal komt. De taxibus gaat er pas staan als de vlucht echt is geland, zodat er geen extra kosten nodig zijn.

Het is toch zeer geruststellend om te weten dat je daar geen hoofdpijn aan hebt en kunt vertrouwen op de taxi. 

  1. Betrouwbare taxi en Schiphol taxi

Conclusie, bestel een Schiphol taxi 

Als je gaat berekenen hoeveel je kwijt bent om je eigen auto op lang parkeren te zetten, dan kom je toch wel berooid uit. Tel daarbij ook nog eens je brandstof bij, dan heb je het volledige onkosten plaatje. Bereken je het tarief van een Schipholtaxi, dan zal je zien dat de kosten heel erg meevallen en het gemak enorm groot is.

Dus wil je ontspannen op vakantie gaan, bestel een Schiphol taxibus, voor het verschil hoef je het echt niet te laten.

  • Goedkope Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Adres: Schiphol Boulevard 127 B1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schiphol bedrijf | Schipholtaxi.Pro
  • Taxibedrijf : Schiphol taxi
https://www.schipholtaxi.pro/tarieven-bereken-de-kosten-voor-een-schiphol-taxi/