Masersoft
Image default
Recreation / Travel

Leuk om cadeau te geven: een weekendje Twente

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriend(in), partner of vader/moeder? Of misschien heb je wel een cadeau nodig voor iemand anders die het verdient om een keer in de watten gelegd te worden. In dat geval is een weekendje weg naar het oosten van het land misschien een leuk idee. Een weekendje Twente staat voor gezelligheid, rust en een prachtige omgeving. Twente staat bekend om de mooie natuur en vele wandel- en fietsroutes. Ben jij dol op de natuur en opzoek naar een goed excuus om een keer langs te komen in oost Nederland? Dan is dit je kans. Kom langs in Twente en trek er een weekendje op uit in eigen land.

Kom overnachten in Twente

Als je een weekendje weg cadeau wil doen aan iemand, heb je natuurlijk ook een plek nodig om te overnachten. In een klein plaatsje bij de Duitse grens vind je landgoed hotel de Wilmersberg. De Lutte is een gezellig dorpje dat centraal gelegen ligt in de regio. Het is daarom ook een perfecte plek om tijdens je weekend weg te vertoeven. Wees niet bang dat je je gaat vervelen, er is hier namelijk genoeg te doen!

Faciliteiten en activiteiten

Hou je er niet van om stil te zitten? Trek er dan op uit in de regio of geniet van een van de vele faciliteiten van het hotel zelf. Een weekend weg regio Twente staat garant voor een weekend om nooit meer te vergeten. Ga winkelen in Enschede of bezoek een van de gezellige terrasjes in de omliggende dorpjes. Je kunt daarnaast ook genieten van een heerlijke massage of gezichtsbehandeling in de wellness boutique van het hotel of sla een balletje op de tennisbaan. Kortom: er is genoeg te doen tijdens een weekend weg in Twente.

https://www.wilmersberg.nl/weekendje-weg-in-twente